Learnit - Google aplikacije
Google je američka multinacionalna korporacija specijalizovana za internet servise i proizvode, što uključuje pretragu, internet reklamnu tehnologiju, internet skladištenje podataka i internet softver. Google je nastao u januaru 1996. kao istraživački projekat studenata Lari Pejdža (Larry Page) i Sergeja Brina (Sergey Brin) dok su bili na doktorskim studijima na kalifornijskom Stanford Univerzitetu (Stanford University).

Izvorna ideja osnivača Google kompanije je bila da naprave pretraživač koji će biti bolji i brži od dotadašnjih pretraživača koji su egzistirali. To su i uspeli zahvaljujući kreiranju pretraživačke mašine koja je rangirala rezultate na drugačijim principima u odnosu na konkurenciju.

Danas je Google mnogo više od servisa za pretraživanje podataka na svetskoj mreži. Od 2006. godine Google svojim korisnicima nudi uslugu elektronske pošte gmail, kao i usluge koje danas znamo kao: memorijski prostor za pohranjivanje digitalnih podataka Google Drive i poslovne aplikacije za rad sa dokumentima Docs, tabelama Sheets, izradu prezentacija Slides i prikupljanje podataka u vidu ankete ili kviza Forms.
Kurs “Google aplikacije” je namenjen svima koji imaju želju ili potrebu da nauče korisne alate koje mogu koristiti za ličnu upotrebu, školu ili posao.
Jedan susret je dvočas u trajanju od 90 minuta.
 

Kontakt

Kako do nas?

Foto galerija

Pratite nas na društvenim mrežama
Lajkuj našu Facebook stranicu
Zaprati nas na Instagram-u

© 2021 Infora